STAY

AT

HOME

SHOOT

Stay at home shoot

In tijden van COVID-19

Op het moment dat ik op het punt stond om deze spiksplinter nieuwe website te lanceren, drie weken geleden, stond de wereld ineens op zijn kop. Het coronavirus woedde in volle vaart om ons heen en voor ieders veiligheid moesten we met zijn allen ons aan de maatregelen gaan houden die het RIVM ons voorschrijft. 

Zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten sta ik ook voor de klas, de eerste weken stonden in het teken van het vormgeven van thuisonderwijs. De fotografie schoof even naar de achtergrond. Maar niet voor lang, om mij heen zie ik fotografen met dit mooie initiatief: een speciale shoot met je geliefden, gezin, of van jezelf veilig in je eigen voordeur of raam met mij als fotograaf op veilige afstand.  Dit wil ik en kan ik ook doen, dacht ik! Maar niet alleen voor mijzelf, de sessie zelf bied ik voor een klein bedrag aan, 30,- waarvan ik de helft van dat bedrag doneer aan het rode kruis. Op deze manier kunnen we samen iets terug doen voor de mensen in de zorg. En kan ik doen wat ik het liefste doe, herinneringen vastleggen en jullie verhaal vertellen in een onzekere tijd. Maar ook een tijd waarin de saamhorigheid om ons heen te voelen is.

Ook als zzp'er kan je meedoen met deze actie.

De shoot is inclusief: 
5 tot 10 hoge resolutie foto's uitgezocht en bewerkt in een besloten online album.
De foto's worden op al je apparaten mooi weergegeven, vanuit het album kan je de foto's downloaden en delen met familie en vrienden of socialmedia.

Ik ben beschikbaar op dinsdag-, woensdag- en  donderdagavond. Vrijdagmiddag en zaterdagochtend. In Enkhuizen en 30 km daarbuiten is de sessie 30,-. Woon je verder weg en lijkt je een stay at home shoot leuk om met je gezin te doen, dan zou het fijn zijn als je nog max 5 andere buren, vrienden, familie in de buurt kunt mobieliseren op die manier kan ik het met elkaar combineren als ik een eindje moet rijden.

Vul onderstaand formulier in en geef aan welke avond of middag/ochtend jullie voorkeur heeft en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op. 

Of app naar 06-36048586

Mail: info@annekebontefotografie.nl

Liefs,

Anneke

Contact

Bedankt voor de inzending!