URBAN-STUDIO

Helloo Sunshine-80.jpg

Graag nodig ik je uit in mijn spiksplinternieuwe studio op een prachtige urban locatie! De sfeer in de ruimte is fantastisch! Alle oude elementen van de voormalige melkfabriek zijn er nog terug te vinden. Mijn doel met de studio is om een onvergetelijke ervaring te creëren tijdens een shoot. Een ervaring die ongedwongen en vrolijk is. Daarom staat de koffie en thee altijd klaar en maken we eerst kennis voordat we gaan beginnen aan de shoot! In de studio draait het om jou, je kinderen of je gezin! Ik zorg er met veel plezier voor dat jullie je op je gemak voelen tijdens het foto's maken.

Deze studio is voor mij een droom die werkelijkheid wordt! Al jaren droomde ik vaak over het hebben van een gave ruimte om als studio te kunnen gebruiken, sinds juni 2020 mag ik deze geweldige ruimte huren! Zoals ik hierboven al beschrijf gaat het mij in de studio ook om de gezellige, ongedwongen ervaring die ik jullie wil geven, met natuurlijk als eindresultaat foto's waarbij jullie van het scherm af spatten!

 

Met mijn ervaring als lifestyle fotograaf en baan in het onderwijs als leerkracht voor groep 1-2 vind ik het erg leuk om kinderen ongedwongen en spontaan te fotograferen. Ook een geposeerde foto kan de ongedwongenheid uitstralen! Wanneer jullie zeggen: "dat is precies, onze zoon of dochter op die foto", dan is mijn missie geslaagd! Die foto's krijg je niet door kinderen te dwingen, of "spaghetiiiiiiii" te laten zeggen. Er is tijd voor nodig, vaak moeten ze eerst even "ontdooien". Ik probeer altijd contact te maken en het kind de ruimte te geven, want dan komen de echte foto's. Die tijd neem ik altijd graag tijdens een shoot!

Misschien ben je zelf wel opzoek naar mooie profiel foto's voor je eigen social-media of linked-in, ook dat kan heel goed in de studio, van mooie portretten voor een zwarte achtergrond, tot meer losse foto's in de gehele ruimte.

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk het is wat je uitstraalt naar je (toekomsige) klanten. Professionele foto's zijn daarbij onmisbaar! Ik help jou als ondernemer graag op weg om de juiste uitstraling te vinden. Ik heb verschillende pakketten die je als ondernemer verder kunnen helpen naar die uitstraling waar je zelf naar op zoek bent! Niet alleen in de studio, ik kom ook graag op locatie!

De studio is gevestigd in een oude melkfabriek, de volharding, in het dorpje Hem in Noord-Holland. Precies tussen Hoorn en Enkhuizen in. Het is makkelijk aan te rijden en naast de fabriek is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Adres studio:

Hemmerbuurt 123 A (De ingang zit aan de straatkant!)

1607 CE Hem