ONDERNEMERS

Ergens weet je, ik heb beelden nodig voor mijn bedrijf. Je website is in de maak en social-media kunnen we deze dagen ook niet meer omheen. Maar toch is de drempel om zelf op de foto te gaan voor veel vrouwen best groot.

Ik begrijp dat het onwennig is, zomaar voor de camera gegooid worden zonder dat je weet hoe en wat je moet doen voelt ook niet fijn.

Dat is waarom ik graag de tijd neem voor een shoot, van te voren nemen we jouw wensen door. Bekijken we samen jouw huisstijl en welke beelden daarbij het besten passen. Ik sta open voor al jouw ideeën. Vind je het spannend, ik loods je graag door de hele shoot heen. Aan het einde zal je ontspannen en met plezier terug kijken op de shoot.

Denk je nu, ja! Ik zet de stap en ga voor mooie frisse professionele foto's neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

Op dit moment heb ik drie pakketten, zodat iedere ondernemer, ook als je net start, mooie, frisse, professionele beelden kan laten maken.

 

Heb je vragen mail gerust naar: annekebontefotografie@gmail.com

  • 45 minuten shoot. Minimaal 10 beelden.

    120,-
  • Uitgebreide shoot. 2 uur shoot. Minimaal 30 beelden.

    220,- excl. BTW
  • Profiel, product & sfeer foto's. 4 uur shoot. Minimaal 50 beelden.

    310,-

Alle shoots komen inclusief:
-   Hoge resolutie foto's uitgezocht en bewerkt in een besloten online album.

    Geen maximum aantal foto's, alle foto's die goed zijn bewerk ik en komen in het album.

    Na de shoot zijn er dus geen extra kosten om nog extra foto's af te nemen.


    De foto's worden op al je apparaten mooi weergegeven, vanuit het album kan 
    je de foto's downloaden en gebruiken voor eigen doeleinden.


-   Als een foto mooi is in zwart/wit bewerk ik deze als extra foto, je krijgt dus ook altijd een kleuren versie van            dezelfde foto, in het online album komt een appart deel waar je de zwart/wit foto's kunt vinden.

Na de shoot heb je heel veel foto's voor content op je social media, je website of ander materiaal. En hoef je niet meer met je handen in het haar te zitten welke foto je nu weer moet posten.

Ik maak zelf gebruik van de kleine ondernemersregeling, alle bedragen op de site hebben 0% BTW.