Anneke Bonte fotografie-1-20.jpg

DECEMBER

SPECIAL

Twee shoots in één!

Foto's voor de kerstkaart met lichtjes & kerstsetting

inclusief kerstkaartbestand om zelf af te kunnen drukken.

&

Foto's om cadeau te geven

in de decembermaand

inclusief een mini-fotoboekje van 10x10 met 6 foto's.

Anneke Bonte fotografie-1-13.jpg
Anneke Bonte fotografie-2.jpg

De decembermaand staat voor de deur en één ding is zeker, het wordt er eentje die de geschiedenisboekjes in gaat. Om deze maand toch de warmte te geven die het verdient heb ik een decemberspecial voor jullie! Een shoot waarin we twee vliegen in 1 klap slaan! 

Als eerste gaan we foto's maken in een kerstsetting, lichtjes, dekentjes en kerstversiering, we maken het helemaal gezellig. Deze foto's zijn erg leuk om een kerstkaart van te maken. Je krijgt de bestanden op afdrukbare grote. En niet alleen de fotobestanden, je krijgt er ook een gratis kerstkaartbestand bij. In jpeg formaat, zodat je het zelf op een foto kan laten afdrukken.

En als tweede gaan we gewone foto's in de studio maken. Met deze foto's weet je zeker dat opa en oma helemaal verrast zullen zijn met de feestdagen. Hierbij krijgen jullie ook een

mini-fotoboekje cadeau van 10x10 incl. 6 foto's van de shoot. Wil je meer boekjes cadeau geven, dan kan je deze bijbestellen voor 15,- pst.

Deze shoot is speciaal voor kinderen. De shoot is voor kinderen uit 1 gezin. Zijn jullie van verschillende gezinnen dan kan je een dubbele shoot boeken.

De shoot is speciaal geschikt voor:

  • foto's voor de kerstkaart

  • foto's om cadeau te geven aan al die lieve opa's en oma's in de decembermaand.

Ik heb verschillende middagen ingepland voor de december-special. Hieronder kan je je aanmelden en de gewenste dag en tijd aangeven.

De investering voor een december-special is:

65,-

Na de shoot krijg je:

  • Minimaal 10 foto's in hoge resolutie in een besloten online album. In dit album worden de foto's op een mooie manier op al je apparaten weergegeven. Vanuit het album kan je de foto's makkelijk delen met familie en vrienden en ook de foto's op hoge resolutie downloaden, zodat je ze kan afdrukken.

  • Ik bewerk de foto's altijd in kleur en zwart/wit en zet deze beiden in het online album, zodat je zelf een keuze kunt maken welke versie je mooier vindt.

  • Een kerstkaartbestand met jullie eigen namen erin, in jpeg formaat, zodat je deze zelf op een foto kan afdrukken.

  • Een mini-fotoalbum van 10x10 met 6 foto's van de shoot

Vul hieronder het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Als je nog vragen hebt mail gerust naar annekebontefotografie@gmail.com

Wil je graag meer tijd voor een shoot en meer foto's dan kan je ook altijd een gewone shoot boeken. Voor kinderen en gezinnen vind je hier de verschillende pakketten, en ook voor ondernemers heb ik verschillende soorten shoots, deze vind je hier!

Het lijkt me heel leuk je te ontmoeten in de nieuwe studio, koffie, thee en fris met wat lekkers staat klaar!

Liefs,

Anneke

 

 

Anneke Bonte fotografie-1-25.jpg
Anneke Bonte fotografie-1-27.jpg
Anneke Bonte fotografie-1-5.jpg
fijne feestdagen.jpg

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Anneke Bonte fotografie-1-13.jpg