HUISSTIJL

Misschien ben je net begonnen als zzp'er of misschien ben je toe aan een nieuwe look en uitraling voor je bedrijf in beide gevallen ga ik graag voor je aan de slag om het ontwerp voor het logo en de huisstijl te maken. Zodat je deze kunt gebruiken voor drukwerk, maar ook voor online en socialmedia.

Hoe werkt het?

  1. Mail of bel mij voor een afspraak, we kunnen op een locatie afspreken, maar in deze tijd van Corona kunnen we ook videobellen.

  2. In het gesprek bespreken we alle wensen die er zijn, kleurwensen, stijl, visie van het bedrijf. Met deze verzamelde informatie ga ik aan de slag en maak ik een eerste visiebord met daarop het logo, kleuren, patronen enz. Het visiebord van mijn eigen huisstijl zag er uit zoals hiernaast. Nog steeds werk ik vanuit dit bord als ik iets nieuws moet ontwerpen voor mijn bedrijf.

  3. Je krijgt het visiebord per mail en mag daarna alle veranderingen aan mij doorgeven, ik zal ze aanpassen en het nieuwe ontwerp mailen.

  4. Als je tevreden bent met het ontwerp ga ik de verschillende bestanden maken, visitekaartjes, losse bestanden van het logo (zodat je deze zelf in kan zetten) socialmedia bestanden en een flyer zijn bij de prijs in begrepen.

  5. Het drukken van je drukwerk kan je dan in eigen beheer doen via een online drukker, of een drukkerij bij jou in de buurt.

Kosten voor het ontwerpen huisstijl

450,-

Dit is exclusief:

  • De drukkosten, deze zijn variabel, gezien het aantal, soort papier enz.

  • Eventuele fotografie, wil je bijpassende foto's voor op je drukwerk, socialmedia of website, dan kan je de zakelijke shoot bijboeken.