WEBSITE

Heb je al een logo en huisstijl en wil je een bijpassende website dan ontwerp ik deze graag voor je.

Ik heb ervaring met Wordpress en WIX, mijn eigen websites ontwerp ik tegenwoordig in WIX. Het makkelijke van deze systemen is dat wanneer de site is opgemaakt, je hem zelf goed bij kunt houden.

Hoe werkt het?

  1. Mail of bel mij voor een afspraak, we kunnen op een locatie afspreken, maar in deze tijd van Corona kunnen we ook videobellen.

  2. In het gesprek bespreken we alle wensen die er zijn, kleurwensen, stijl, visie van het bedrijf, welke informatie moet er op de website komen, heeft je site een boekingssysteem nodig of andere specifieke wensen.

  3. Daarna ga ik aan de slag met ontwerpen, via mail stuur je mij de teksten door die op de site moeten komen. Via de inlog kan je mee kijken hoe de site vordert en eventuele aanpassingen doorgeven.

  4. Als je tevreden bent met het ontwerp kan de site live op ieder gewenst moment die jij wil.

  5. Loop je in de eerste maand nog tegen dingen aan op de website dan kan je me om hulp vragen. Ook later kan je me om hulp vragen, dan zal ik om een vergoeding vragen voor de tijd die nodig is om de aanpassing te maken of het probleem op te lossen.

  6. Dit hele proces hoeft geen maanden te duren, ik streef ernaar van het moment van het eerste gesprek over de wensen van de site, de site binnen twee weken zover te hebben dat hij live kan. Wat daarbij goed werkt is dat je precies weet wat je op je site wilt hebben en de teksten klaar hebt.

Kosten ontwerpen website

500,-

Dit is exclusief:

  • de kosten van een webhost, template voor wordpress, of de (jaarlijkse) kosten van WIX.

  • Eventuele fotografie, wil je bijpassende foto's voor op je  website, dan kan je de zakelijke shoot bijboeken.