top of page
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
logo wit png2.png
Portfolio
About

Over Anneke

Anneke Bonte fotografie00003.jpg

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn portfolio! 

Ik ben Anneke Bonte geboren in '81. Je mag me wakker maken voor aardbeien en chocola. Ik ben moeder van twee prachtige meiden en woon samen met mijn vriend en zijn kinderen in het pittoreske Enkhuizen. We zijn enorm van gek op het vrije camperleven. Met ons omgebouwde busje gaan we graag op avontuur.

Fotograferen is al jaren mijn grote passie. Ik wil je graag ontmoeten en jullie verhaal in sprekende, frisse beelden vastleggen. Of dat nu de liefde is, jullie zwangerschap, wanneer er een kleintje geboren is, of van jullie gezin en kinderen. Ik spreek graag af op een voor jullie bijzondere locatie. Dit kan ook jullie eigen huis zijn. Ook mag je me mailen, bellen of appen als je binnenkort met de hele familie iets te vieren hebt en er een mooie reden is om met elkaar op de foto te gaan. 

Sinds kort heb ik me ook gespecialiseerd in het maken van sprekende portretten. Graag leg ik jou of je kind(eren) vast in een mooi sprekend portret. Dit zijn foto's die  je als een parel aan de muur kunt hangen.

Wil je graag mooie portretten of andere content voor social media of website, omdat je zelf een bedrijf hebt of begint neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Ik werk als fotograaf door heel Nederland, Enkhuizen en Hoorn is de directe omgeving, maar ik rijd gerust overal naar toe.

"seeing is not enough, you have to feel what you photograph" 

 

Liefs Anneke
 

Contact

Wil je graag meer weten over de shoots, of wil er graag eentje boeken bel, mail of app!

Enkhuizen

06-36048586

annekebontefotografie@gmail.com

K.v.K 77452879

Dankjewel voor je bericht

Anneke Bonte Fotografie-1-3.jpg
Contact

BLOG

INSTAGRAM

Leuk als je volgt: @annekebontefotografie

bottom of page